Jagnjeća kapama

Uzeti l kg. jagnjetine, iseći ga na manje komade, posoliti,  uvaljati u brašno i ispržiti na ulju da bude rumeno. Izvaditi meso. U isti sud iseckati  1/2 kg . luka i propržiti ga, pa u njega dodati 3 veze mladog crnog luka, i dalje pržiti dok luk skroz ne omekša. Vratiti u luk proprženo mesto, dodati malu kašičicu aleve paprike,  bibera u zrnu, sitno iseckanog peršuna,  malo bosiljka pa sve naliti mlakom vodom i staviti da se na tihoj vatri krčka. Paziti da ne uvri sav sok. Služiti sa kiselim mlekom.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: