„Lički“ kupus

Potrebno je: 1 kg.  kiselog kupusa ribanca,  l kg. suvog  svinjskog mesa i  1/2 kg. krompira. U lonac od 3 litre staviti sloj kupusa (debljine 3 prsta), pa red mesa, pa opet red kupusa, pa red mesa. Na vrhu po kupusu staviti, na režnjeve isečene suve slanine i kašiku ulja. Naliti sve litrom vode i kuvati polako dok ne bude gotove. Posebno skuvati krompir u ljusci i oljuštiti ga. Kada je kupus skuvan, izručiti ga zajedno sa mesom u činiju, a okolo garnirati celim krompirima

1 коментар »

  1. dada said

    Pozdrav autorici🙂
    Prije nekoliko dana otkrih vas blog i bas mi je drago, sada fino sjednem i pregledam recepte i planiram kada cu da ih pokusam da napravim🙂
    Pozdravce🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: