Skuša

Preliv: Uzeti 1 dcl ulja, dodati 1 kašiku (ravno)  vegete, so, biber, peršunov list, nana, nacediti pola limuna pa ostaviti u frižideru da odstoji .

Izvaditi skuši kičmu, preliti prelivom ostaviti pola sata da odstoji da bi riba upila preliv i staviti da se peče 20 minuta na 200 C.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: