Riblji paprikaš

Za riblji paprikašje potrebno:

l kg. ribe, 1 kaš.  ulja, 1/2 kg. crnog luka, aleva, so, biber, ljuta papričic ili ljuta aleva..

Iseći ribu na komade. U posebnom sudu dobro izdinstati luk dodavanjem vode, zatim  staviti komade ribe, dodati vode i soli pa krčati 1/2 sata, zatim dodati biber, alevu, ljutu papričicu ili (ljuti alevu) i dalje krčkati bez mešanaja. Na kraju dodati taranu.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: