Riba u belom vinu

Dva kilograma smuđa ili kečige, oprati ocediti pa iseći na komade, posoliti i poređati u plići sud. Dodati malo bibera, lorbera i peršunovog lista pa naliti ribu belim vinomda ogrezne. Nacediti malo limunovog saka i kuvati  pokopljenu 20 minuta a jakoj vatri. Servirati je toplu sa kuvanim krompirima i paradajz sosom.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: