Pijani šaran

1,5 kg. šarana 3 dcl vina,1 čen belog luka, so biber, ulje.

Očišćenu ribu zasecite sa obe strane i dobro posolite spolja i iznutra. Sitno naseckani beli luk malo prodinstati na ulju. U tepsiju staviti malo ulja zagrejati ga na ringli  pa na to staviti šarana na položaj kao da pliva, pospite ga belim lukom i biberom, zalijte uljem i stavite da se peče. Posle 15 minuta počnite da zalivate ribu vinom. Pecite još oko pola sata stalno zalivajući vinom.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: