Pasulj sa jajima

Ovo jelo je visokokalorično i mogu ga jesti osobe koje nemaju problema sa holesterolom.Za 4 osobe potrebno je:250 gr. pasulja, 6 jaja,  100 gr. parmezana, ili izrendanog trapisata, 1 šolja mleka, prešunov list, 1/2 šolje milerama, bober, so, suvi listovi nane, malo mirođije. Pasulj skuvati , ocediti, i propasirati ga dodati začine, so biber i ostalo pa deo pasulja  staviti na dno vatrostalne činije, na njega poređati tvrdo kuvana jaja izrezanana  na kolutove. Jaja posuti sa parmezanom ili trapistom,  preliti uljem, pa staviti sledeći red pasulja  i tako redom dok ne potrošimo sav pasulj. Kada smo sve poslagali razmutimo 2 cela jaja, mileram i  mleko pa prelijemo preko pasulja i stavimo da se zapeče.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: