Brodeto od ribe

Iseći veću  ribu na komade, posoliti, pobiberiti. Posebno upržiti 5 gl. crnog luka sa malo ulja, dodati lorber, 1 čašu belog vina, malo sirćeta, malo vode da riba ogrezne i poklopiti dok ne baci ključ. Smanjiti temperaturu na 150 C i  kuvati 1-2 sata.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: