Alaska čorba

500 gr. ribe (krupnije), 500 gr. ribe sitnije, 4 gl. crnog luka, 1 kaš. brašna, 5 zrna bibera, 2 kaš. ulja, aleva, so sirće.

Sitnu ribu očistiti, naliti vodom dodati 2 glavice  crnog luka i biber pa kuvati poklopljeno na jakoj vatri. Procediti, propasirati. Na ulju upržiti 2 gl. crnog luka, dodati brašno i alevu pa sipati pasiranu sitnu ribu. Dodati krupnu ribu i kuvati  još 40 minuta.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: