Nabujak od karfiola

Treba uzeti 800 gr.   karfiola, 250 gr. mlevenog mesa, 2 gl. crnog luka, 80 gr. pirinča, so, biber,3 jaja, 2 dcl. pavlake, prezla. Izdinstovati meso i luk. Posebno skuvati karfiol i izpohovati ga sa brašnom i jajima. Skuvati pirinač.U vatrostalni sud na dno staviti prezle, pa pohovani karfiol,  pa kuvani pirinač, pa mleveno meso. Sve to preliti  snegom od 3 belanca i pavlakom.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: