Rolovana pica

Za ovaj specijalitet je potrebno:
6dl mleka
2dl ulja
1 kvasac
1kg brašna
1 prašak
1 kašičica soli
2 kuvana jajeta
3-4 sardine
– za fil
šunkarica, trapist, gljive, kobasica, kuvana jaja, (sve sitno iseckati.)

PRIPREMA: Ostaviti kvasac da nadođe pa umesiti testo od brašna, mleka, kvasca, soli i na kraju dodati ulje. Ostaviti da testo nadođe, razviti ga kolika je tepsija i odozgo naređati fil. Uviti je kao štrudlu, odozgo naređati listiće margarina (može i žumance) i peći na 200C oko pola sata.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: