Gulaš čorba

SASTOJCI:
1/2 kg goveđeg mesa iseckanog na kockice
dve supene kašike ulja
izrendati 1-2 krompira
kupovni fant za gulaš
1 babura
1-2 kašike tarane
1 lorber, kim, so

PRIPREMA: Izdinstati na ulju i vodi meso sa lorberom i kimom , pa kada je na pola gotovo, dodati izrendan krompir, isečenu baburu, fant za gulaš prethodno potopljen u mlaku vodu pa sve to i dalje dinstati. Posebno skuvati taranu, procediti i dodati u gulaš čorbu. Ako kuvamo taranu u čorbi može se desiti da se čorba previše zgusne

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: