Čorba od koprive

Ovu čorbu možemo praviti od ranog proleća o kasne jeseni kada ima kopriva.

SASTOJCI:
nabrati sveže koprive
1 glavica crnog luka
4 čena belog luka
3 kašike kukuruznog brašna, (sitnijeg)
biber, lorber
rendana šargarepa
limun

PRIPREMA: Izdinstati na vodi luk crni i beli, dodati kukurzno brašno, rendanu šargarepu, lorber, biber pa sve to kuvati na tihoj vatri 20 minuta. Skinuti sa vatre i dodati limun.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: