Sarmice od zelja

SASTOJCI:
30 listova vinove loze (ili blitve)
1/2 kg mesa
2 glavice luka
80g pirinča
1 jaje
1 čaša belog vina
ulje, brašno

PRIPREMA: Skuvati pirinač, popariti vinovo lišće da omekša, pa izdinstati luk i meso. Uviti sarmice, naliti vodom da ogreznu, pa napraviti blagu zapršku i dodati belo vino. Sve to ostaviti da se zapeče u rerni.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: