Sarma

Neko je rekao da nema loše sarme, ona jednosavno ne može da ne uspe. Moj recept je:
1 glavica kiselog kupusa
1/2 kg mešanog mlevenog mesa
200g pirinča
1 krompir
50g sitno seckanih oraha
2 čena izgnječenog belog luka
1 na sitno izrendana šargarepa
jedna kesica dodatka za sarmu
malo suvog mesa

PRIPREMA: Uviti sarmu, naliti sa vodom da ogezne, odozgo staviti suvo meso pa kuvati na tihoj vatri. Kada je sarma gotova zapržiti je blagom zaprškom od malo brašna, aleve paprike i pola šolje kuvanog paradajza.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: