Medena lepinja

SASTOJCI:
600 g brašna
500 g meda
120 g šećera
6 jaja
2 čašice ruma
250 g maslaca
2 praška zapecivo

PRIPREMA: Med, šećer, žumanca, maslac i rum umešati do pene. Dodati brašno i čvrsto umućen sneg od belanca i prašak za pecivo. Pleh namazati, posuti brašnom, staviti masu u pleh i peći na jakoj vatri. Kada lepinja porumeni staviti foliju i peći dalje na laganoj vatri.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: