Posna sarma

Pošto je pred nama vreme slava i verskih praznika, dajem vam predlog za neoliko posnih jela za one koji poste. ( Ja lično ne mogu izdržati).

Uzeti 1 glavicu kiselog kupusa, 100 g pirinča, 1 glavicu luka, 50 g kukuruza, jedan struk praziluka, 50g paprika, 50g šaragarepe (izrendane), 50g mlevnog kikirikija, 1 kašika brašna, 1 kafena kašika crvene paparike, 1 kafena kašika paradajz- pirea, ulje, so, mlevni crni biber. Sve upržimo, pirinač prethodno skuvamo, uvijemo sarmu i začinimo uljem i crvenom paprikom. Prijatno!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: